Hiernaast ziet u de sponsorpiramide van het Talentenforum. Begin 2015 is het Talentenforum gestart. Bedrijven of instellingen die zich aan dit programma verbinden, investeren in de maatschappelijke activiteiten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij of de Voetbalacademie van Roda JC. Het motto van het Roda JC Talentenforum is: ‘Samen bouwen we aan de (voetbal)toekomst van onze regio en creëren een meerwaarde met elkaar‘.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel in de hedendaagse bedrijfsvoering. Dit is ondernemen op een manier dat een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving. Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van MVO in. Middels sponsoring van de projecten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij kunt u laten zien dat uw bedrijf MVO hoog in het vaandel heeft staan. De sponsorgelden die de maatschappelijke stichting van Roda JC ontvangt, worden direct gelabeld aan de door u gekozen projecten.

Interesse ? Download het Talentenforum aanmeldformulier 2017.

Bedrijven of instellingen die zich aan dit programma verbinden, investeren in de maatschappelijke activiteiten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij of de Voetbalacademie van Roda JC. Mogen wij u hierover informeren? Stuur dan uw gegevens en wij nemen contact met u op.