Voorwoord

Roda JC is de volksclub in Limburg, sterk verankerd in de regio: verbindt mensen met elkaar, brengt mensen samen, verbroedert en is een platform om nieuwe toekomst vorm te geven. Roda JC is een voetbalclub met een mijnverleden; de regio heeft de kracht zichzelf te transformeren. Het koempel DNA is onze verbinding en de relatie met Roda JC is onze trots.

Roda JC vormt een groot sociaal netwerk in Zuid-Limburg en grijpt de talenten aan en verbindt mensen met elkaar. Plezier beleven, herinneringen delen, iets voor elkaar over hebben, hard werken en passie hand in hand laten gaan. Verankeren en een terugkerend initiatief met elkaar vasthouden. Daar willen we samen aan werken. Zorgen dat je erbij kunt horen en dat kunnen laten zien.

Door met elkaar kansen aan te grijpen ontstaat nieuwe energie. In het Talentenforum ontstaan die verbindingen en bouwen we samen aan onze toekomst. Roda JC geeft hiermee een platform en biedt ruimte aan maatschappelijke en economische ontwikkelingen. De maatschappelijke inzet van onze koempelclub verbindt ons, geeft een trots gevoel, en het stadion veert op met spelers uit onze eigen jeugdopleiding.

Frans TimmermansAls ambassadeur van Roda JC Talentenforum verwelkom ik u graag in ons platform.

Frans Timmermans - Vice Voorztter Europese Commissie en ambassadeur Roda JC Talentenforum -