Krachten bundelen?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel in de hedendaagse bedrijfsvoering. Dit is ondernemen op een manier dat een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving. Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van MVO in. Via sponsoring van de projecten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij kunt u laten zien dat uw bedrijf MVO hoog in het vaandel heeft staan. De sponsorgelden die de maatschappelijke stichting van Roda JC ontvangt, worden direct gelabeld aan de door u gekozen projecten.

Sponsorgradaties
Begin 2015 is het Talentenforum gestart. Bedrijven of instellingen die zich aan dit programma verbinden, investeren in de maatschappelijke activiteiten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij of van de Roda JC Voetbalacademie. Het Talentenforum onderscheidt 8 sponsorgradaties. Een maatschappelijk partner wordt structureel meegenomen in alle communicatie rondom stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, inclusief het opstellingsformulier tijdens wedstrijden en alle persberichten.

Vanaf de Premium pakketten tot en met Vriend kan er gekozen worden voor sponsoring op projectniveau. Dit betekent dat deze partners meegenomen worden in de communicatie van de specifieke projecten. Per project zijn er tegenprestaties opgesteld.

Lijkt u dit iets voor uw bedrijf? Download het Talentenforum aanmeldformulier 2018.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten (PDF)

Contact

Bedrijven of instellingen die zich aan dit programma verbinden, investeren in de maatschappelijke activiteiten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij of de Voetbalacademie van Roda JC.

Mogen wij u hierover informeren? Stuur dan een e-mail naar mhouben@rodajc.nl of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!