Rolstoel Dug-Out

Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij beschikt sinds het seizoen 2016-2017 over een MVO Rolstoel Dug-Out. Enkele meters van het veld verwijderd mogen bezoekers in een rolstoel genieten van de wedstrijd vanuit deze overdekte Dug-Out. Vóór de wedstrijd en in de rust van de wedstrijd worden zij voorzien van een drankje en een kleine versnapering geheel verzorgd door Medisana.

Wilt u in aanmerking komen om de wedstrijd vanuit de rolstoel dug-out te bezoeken? Neem dan contact op met Roda JC Midden in de Maatschappij 045 631 71 10 of mail naar middenindemaatschappij@rodajc.nl of gebruik het aanvraagformulier om uw aanvraag te doen.

Rolstoelauto huren: betaalbaar vervoer op maat

Wilt u een wedstrijd van Roda JC bezoeken en heeft u geen vervoer? Hoe komt u daar als u gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel? Het is erg fijn als u niet afhankelijk bent en zelf kunt gaan waar en wanneer u dat wilt. Met de Zonnebloemauto is het mogelijk. De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Want iedereen moet in alle vrijheid op pad kunnen gaan, ook als je gebruik maakt van een rolstoel. Dat is waar wij met elkaar voor gaan! Huur de Zonnebloemauto via de volgende link: https://www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto
 

Aanvraagformulier

Uw aanvraag geldt altijd voor 1 rolstoelgebruiker + 1 begeleider.
Prijs per aanvraag: €50,- (€25,- p.p.)
Topwedstrijden (Ajax, PSV of Feyenoord) €60,- (€30,- p.p.)
Bij de prijs is inbegrepen:
  • 2 wedstrijdkaarten in rolstoel dug-out;
  • 1 parkeerplek per twee personen;
  • [optie] 2 drankjes per persoon.
  • Versnapering
  • Warme fleece deken te leen.