MIDM Tribune

Met ingang van het seizoen 2016-2017 beschikt Roda JC over een eigen ‘Midden in de Maatschappij tribune'. Op een speciaal ingerichte hoek op de Oosttribune zijn 760 plaatsen gereserveerd voor maatschappelijke (kwetsbare) doelgroepen, die tegen een speciaal actietarief thuiswedstrijden van de club kunnen bezoeken.

Roda JC richt zich met deze tribune onder meer op cliënten van zorginstellingen en/of gemeenten, mantelzorgers, oud-mijnwerkers, spelers van G-teams van amateurclubs en op leden van verenigingen zoals schutterijen, muziekkorpsen, amateurvoetbal verenigingen en scholieren. Daarnaast zijn ook leden van de Roda JC Kidsclub, deelnemers Roda JC Walking Football, spelers Roda JC G-Stars United en G-team Roda JC van harte welkom om tijdens thuiswedstrijden van Roda JC plaats te nemen op deze tribune.

Wilt u in aanmerking komen voor kaarten op één van de plekken op de Roda JC Midden in de Maatschappij tribune? Of wilt u met uw vereniging met een groep een thuiswedstrijd van Roda JC bezoeken? Neem dan contact op met Roda JC Midden in de Maatschappij, projectmedewerker Jaimy Mullenders, tel. 045 6317110 of stuur een e-mail naar jmullenders@rodajc.nl of gebruik het aanvraagformulier.

Prijzen
Volwassenen betalen €10,00 voor een wedstrijdticket en kinderen €5,00. Bij topwedstrijden worden deze tickets met €2,50 verhoogd. Tegen dit speciaal tarief kunnen zij drie maal per seizoen gebruik maken van deze actie.
Midden in de Maatschappij tribune t/m 12 jaar €5,-
Midden in de Maatschappij tribune 13 jaar en ouder €10,-
(normaliter €17,50 voor volwassenen en €10,- voor kinderen)
Topwedstrijden worden met €2,50 verhoogd
Midden in de Maatschappij tribune t/m 12 jaar €7,50
Midden in de Maatschappij tribune 13 jaar en ouder €12,50
(normaliter €20,- voor volwassenen en €12,50 voor kinderen)


ONLINE TICKETS AANSCHAFFEN
Volg onderstaand stappenplan om middels uw unieke kortingscode online tickets aan te schaffen.

Stappenplan als PDF