XONAR pleegouders gezocht

Bram zoekt pleegvader om samen naar een wedstrijd van Roda JC te gaan!

Bram wacht al drie maanden op een pleeggezin. De moeder van Bram is drie jaar geleden overleden. Zijn vader is ernstig ziek en kan daardoor niet voor Bram zorgen.
 
Als een kind (tijdelijk) niet meer thuis kan wonen, dan is pleegzorg de eerste keus. Het is de opvangvorm die het dichtst bij de natuurlijke gezinssituatie blijft. Als pleegouder zorg je ervoor dat een kind op adem kan komen. Je biedt veiligheid en een tijdelijk thuis. Soms is dat één weekend per maand, een vakantie of juist een jaar. Uiteindelijk is het doel dat het pleegkind weer teruggaat naar zijn eigen ouders. Maar soms lukt dat niet.

XONAR is de grootste jeugdzorgaanbieder in Zuid Limburg. Ruim 500 pleeggezinnen van XONAR bieden hulp aan 600 pleegkinderen. Niet alleen Bram zoekt een pleeggezin, maar nog heel veel meer kinderen.

Neemt u Bram mee naar een wedstrijd van Roda JC?
Roda JC Midden in de Maatschappij ondersteunt XONAR met activiteiten voor kinderen, jongeren en vroegtijdige schoolverlaters. Samen met Roda JC en haar partners is XONAR op zoek naar pleegouders. Iedereen kan pleegouder worden! www.xonar.nl