Medisana Maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC - Ajax

Roda JC kent Medisana inmiddels al voor het 6e seizoen als de trouwe rugsponsor en die ook in minder goede tijden als loyale sponsor en fan achter de club bleef staan.
Medisana Benelux NV bestaat dit jaar 16 jaar en mag zich inmiddels de marktleider in consumenten electronica op het gebied van gezondheidscontrole, beauty en wellness noemen. Medisana is sinds 2016 nauw betrokken met diverse projecten van de Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij:

"Als rugsponor van Roda JC G-Stars meldt Charlotte Kerckhoffs, Finance Director van Medisana: "Het is een fantastisch gevoel voor deze voetballers dat ook op hun tenue Medisana op de rug prijkt, net zoals bij de profs".

Tevens verzorgt Medisana samen met Roda JC Midden in de Maatschappij de hospitality voor de gasten in de rolstoel-dugout. De gastvrouwen/gastheren voorzien de bezoekers van een drankje, een kopje koffie en in de koudere (winter)periode van een lekkere warme fleecedeken. Medisana is immers specialist in verwennen, relaxen, warmpjes erbij zitten en wil dit gevoel ook graag bij deze bezoekers overbrengen. Charlotte: "We hopen dat deze supporters volop kunnen genieten van een unieke beleving vanaf deze mooie plekken in dit fantastische Parkstad Limburg Stadion".

Onlangs heeft Medisana via Roda JC WerkT een leer-werkomgeving aangeboden aan een Xonar-jongere. "Ook hier is het geweldig hoe we zien dat deze jongere groeit om als een waardevolle kracht binnen ons magazijn te functioneren", aldus Charlotte.

Medisana vermarkt diverse controleproducten die samenhangen met de zogenaamde welvaartsziekten. Ook Medisana erkent de maatschappelijke problematiek in de regio en wil het project van Roda JC Midden in de Maatschappij "Roda JC op gezond gewicht" steunen door het beschikbaar stellen van een Medisana weegschaal voor de deelnemers van het project.

Ook u kunt Maatschappelijk Partner van de wedstrijd worden en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken.

Kijk voor meer informatie op www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl of neem contact op via Mhouben@rodajc.nl
Geplaatst op: 29-01-2018