Kerstactie 2018 met Henk Dijkhuizen

Roda JC speler Henk Dijkhuizen heeft het initiatief genomen en de handen ineen geslagen met Roda JC Midden in de Maatschappij, om gezinnen die het moeilijk hebben in Kerkrade een warme kerst te bezorgen.
Henk Dijkhuizen: ‘Kerst is een moment om samen te zijn en aandacht voor elkaar te hebben. Met je dierbare gezin, familieleden of vrienden aan tafel te zitten en te eten en elkaar cadeautjes kunnen geven. Het is niet voor iedereen mogelijk om deze feestdagen gezellig aan te kleden. Via de relaties van de maatschappelijke stichting van de club zijn 20 gezinnen in Kerkrade gekozen. Voor deze gezinnen wordt een Kerstpakket op maat samengesteld, voor ieder gezinslid is er een cadeautje.

Naast mijn eigen financiële bijdrage zijn er ook een aantal sponsoren bereid gevonden om deze Kerstactie te laten slagen. Vlak voor kerst gaan we samen met Nathan Rutjes en Roel Brouwers en mascotte Koempeltje de gezinnen verrassen met het speciaal op maat samengesteld Kerstpakket. We gunnen deze mensen deze unieke onvergetelijke ervaring en geven ze een klein steuntje in de rug.‘

Samen zijn we sterker: Doe Mee!
Na de succesvolle inzamelacties ‘L1 Samen voor de Voedselbank‘ in de afgelopen jaren, slaat Roda JC Midden in de Maatschappij dit jaar de handen ineen met speler Henk Dijkhuizen om cadeautjes en levensmiddelen in te zamelen om deze gezinnen in Kerkrade een fijne kerst te gunnen. Supporters, spelers, sponsoren en medewerkers van Roda JC kunnen helpen levensmiddelen in te zamelen en in te leveren tussen 3 en 13 december bij Roda JC Midden in de Maatschappij bij Sportpark Kaalheide Kerkrade. Deze houdbare producten kunnen ook ingeleverd worden bij het filiaal van Albert Heijn XL Kerkrade (naast het Parkstad Limburg Stadion).


De medewerkers en vrijwilligers van Midden in de Maatschappij zorgen dat de levensmiddelen in de kerstpakketten komen en de overige houdbare producten naar de studio van L1 in Maastricht worden gebracht. Samen gaan we ons best doen om zoveel mogelijk in te zamelen voor mensen die het alleen niet redden. Samen zijn we sterker!
Geplaatst op: 26-11-2018