Medtronic Foundation ondersteunt Roda JC MIDM

De Medtronic Foundation heeft als doel om wereldwijd de toegang tot de gezondheidszorg te verbeteren en te ondersteunen zodat mensen betaalbare en kwalitatieve zorg kunnen krijgen.
Daarvoor worden lokale projecten ondersteund en in Nederland zijn de donaties uitgereikt aan de volgende 4 Stichtingen: Longfonds, Bekkenbodem4All, Roda JC Midden In de Maatschappij & Maatschappelijke Projecten Maastricht.

Gisteren vond er een bijeenkomst plaats bij het Bakken Research Center in Maastricht; tevens een gedenkwaardige dag omdat co-founder Earl Bakken op 94 jarige leeftijd overleden is.

Bijgesloten een groepsfoto van de desbetreffende Stichtingen met een afbeelding van Earl Bakken in de achtergrond in zijn vroege jaren waar hij Medtronic vormde (een samenvoeging van "medisch" en "elektronisch") vanuit een kleine garage.

vlnr: Jo van den Broeck (Medtronic), Leo Kretzers (Medtronic), Daisy Claessens, Sven van Etten, Marielle Houben (Roda JC MIM), Pascal Smeets (Medtronic), Naomi Coenraad (Longfonds), Jan Meijer (Medtronic), Bart van de Kerkhof (Medtronic), Nicole Schaapveld (Bekkenbodem4All ), Marco van Kleef (Medtronic), Ernica Woudenberg (Longfonds), Maurice Olivers (Maatschappelijke Projecten Maastricht), Nathan Rutjes (Roda JC MIM).
Geplaatst op: 24-10-2018