Roda JC WerkT bij IKEA Kerstbomenproject

Voor het negende jaar op rij organiseren IKEA Heerlen en Natuurmonumenten de unieke kerstbomenactie. Klanten kunnen bij deze actie een Nordmann kerstboom kopen voor slechts 1 euro.
Elk jaar worden met deze actie ruim 10.000 bomen verkocht; ook voor 2018 zijn er weer 10.800 bomen ingekocht. De euro die de klanten betalen (men betaalt €20,- aan de kassa bij IKEA, daar ontvangt u een cadeaupas van €19,-), gaat direct naar een project van Natuurmonumenten. Dit jaar is er gekozen voor een voor de bescherming van wilde bijen en andere insecten op de Brunssummerheide.

De start van de verkoop is op 22 november om 10.00 uur op de parkeerplaats van IKEA Heerlen. De verkoop gaat door totdat de voorraad op is! Roda JC WerkT gaat dit jaar met een grote groep deelnemende cliënten en vrijwilligers, de handen uit de mouwen steken. Zo zullen we mee helpen de klanten een kerstboom uit te zoeken en in te pakken, we brengen de boom, wanneer de klant het niet zelf kan, ook nog naar hun auto toe.

Roda JC WerkT zal samen met de maatschappelijke stagiaires van Citaverde college, vrijwilligers van Natuurmonumenten, IKEA ondersteunen bij de verkoop van de kerstbomen. Roda JC WerkT biedt een inspirerende ontmoetingsplek en uitdagende leer-werkomgeving voor een mix van (kwetsbare) doelgroepen van de zorginstellingen Radar, Xonar en Koraal. Mensen worden bij Roda JC in hun kracht gezet.

Werken in en rondom het Parkstad Limburg Stadion en op de ‘voetbalacademie‘ sportpark Kaalheide. In de buurt van bekende voetballers zijn, is een droom van veel verschillende mensen in de regio Parkstad. Deze dromen worden werkelijkheid dankzij de zorginstellingen, uitzendorganisatie Roda Support, Roda JC Midden in de Maatschappij en ook IKEA Heerlen draagt hier een steentje bij!
Geplaatst op: 19-11-2018