Fotopersdag Roda JC G-Stars

Op donderdagmiddag 8 november vond de traditionele foto persdag voor de G-Stars van Roda JC plaats. Om 16:30 uur werden de G-Stars ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion.
Ze kwamen allemaal een beetje gespannen aan in de kleedkamer waar hun tenue, trainingspak en voetbaltas al klaar lagen. Toen de spelers de shirtjes met naam en nummer erop zagen werden die gespannen gezichtjes meteen omgetoverd tot blije zelfverzekerde gezichten.

Toen ze klaar waren met omkleden kon het beginnen… De contracten werden getekend en natuurlijk de foto‘s! Een voor een werden de spelers naar voren geroepen om hun contract te tekenen. Voor sommige was dit heel spannend, voor andere leek het de normaalste zaak van de wereld!.

Nadat iedere speler zijn contract had ondertekend was het tijd voor de individuele foto. De foto‘s zijn goed gelukt met hier en daar een gespannen lachje. Vervolgens werden de spelers opgesteld voor de team foto. Het was een beetje gepuzzel, maar uiteindelijk staat iedereen er leuk op!

Tot slot hebben de G-Stars nog een potje kunnen voetballen in hun nieuwe tenues op het veld van Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion. Voor sommige spelers was dit een droom die uit kwam. Dit maakte de middag helemaal af!

Wederom kijken we terug op een geslaagde middag en staan de G-Stars er weer super op! Grote dank aan onze sponsoren:

Jumbo Kerkrade, Taxibedrijf van Meurs, APS Group, Soccer Arena, Adelante Zorggroep, Radar, I-minded, Koraalgroep, O-Seven, Abbott, Drukhuis.com, Wiertz Personeelsdiensten, Gemeente Simpelveld, Nuth beweegt Nuth, Gemeente Heerlen, Lasergame Kerkrade, Glowgolf Kerkrade, Bowlo en Vijlerhof.

Fotopersdag G-Stars 2018-2019

Geplaatst op: 14-11-2018