‘Roel‘s Challenge‘ in Designer Outlet Roermond

Doe mee aan 'Roel's Challenge' in Designer Outlet Roermond op 23 september 2017 en ondersteun de stichting "Midden in de Maatschappij."
Op zaterdag 23 september vindt er in Designer Outlet Roermond een uniek evenement plaats. Tussen 10.00 – 18.00 uur daagt voormalig Borussia Mönchengladbach- en Roda JC- speler Roel Brouwers het winkelend publiek uit om het tegen hem op te nemen in een pannakooi. Naast de pannakooi zijn er nog een aantal andere voetbal gerelateerde spellen waar volwassenen en kinderen aan deel kunnen nemen.

Middels deze activiteiten vraagt Roel Brouwers aandacht voor stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij (www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl). Deze stichting, waar Roel Brouwers zich wekelijks voor inzet, organiseert en ondersteunt maatschappelijke programma‘s voor kwetsbare doelgroepen in Limburg.

Voor iedere activiteit wordt er een kleine bijdrage gevraagd om deze stichting mee te steunen. Er zijn dan ook fantastische prijzen te winnen met deze spellen, waaronder een skyboxarrangement bij Roda JC of een VIP arrangement bij Borussia Mönchengladbach waarbij je wordt opgehaald in een échte Maserati.

Roel Brouwers licht toe: "Na mijn actieve voetbalcarrière ben ik bij de stichting aan de slag gegaan. Samen met Roda JC iets betekenen voor de regio waar ik ben opgegroeid en nog steeds woon, geeft mij veel voldoening. Vandaar dat ik me inzet voor Roda JC Midden in de Maatschappij en jullie steun vraag om bij te dragen aan een mooi evenement."

Jaap Schalken, initiatiefnemer van Roel‘s Challenge en aandeelhouder van Kamps, vult aan: "Wij ondersteunen dit event, omdat wij Roel al jaren volgen als sponsor van Borussia Mönchengladbach en het fantastisch is wat Roel na zijn actieve voetbalcarrière met de stichting doet voor de regio."

Durf jij het op te nemen tegen Roel Brouwers? Kom dan op 23 september naar de Designer Outlet Roermond!

Geplaatst op: 07-09-2017