Applaus voor Jumbo

Op woensdag 5 december was Jumbo eigenaar Herman Huirne te gast bij sportpark Kaalheide om samen met zo‘n 20 deelnemers van Roda JC Old Stars (Positive Fit) en 10 deelnemers van Roda JC Werkt te lunchen.
Jumbo Kerkrade maakt het iedere week mogelijk de deelnemers van de projecten van een lunch te voorzien. De lunch wordt voorbereid door cliënten van Roda JC Werkt (https://www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/projecten/roda-jc-werkt/roda-jc-werkt/)

In de keuken treffen we een stralende Frank (Frank is een Koraal cliënt die stage loopt bij Radar i.s.m. Roda JC WerkT en is Roda JC G-Stars speler): ‘Iedere week hebben we een extra gerecht. Deze keer is het een wrap, vorige week heb ik tomaten groente soep bereid. Koken vind ik leuk en deze mensen waarderen het dat wij dit voor hun klaarmaken. Het is een gezellige sfeer en samen hebben we veel plezier. Jumbo heeft goede artikelen om mee te koken. Jumbo kende ik van de G-Stars, ze staan op de borst van ons wedstrijdshirt. Dat is écht top dat deze meneer Huirne vandaag hier is en in onze keuken komt kijken en proeven.‘
Er volgt een warm applaus van de aanwezige mensen. Dat is een teken van waardering voor de inzet en maatschappelijke betrokkenheid van Herman en het Jumbo team en onze toppers van Roda JC Midden in de Maatschappij.

Geplaatst op: 06-12-2018