Roda JC Old Stars nemen deel aan toernooi in Den Haag

Op Nationale Ouderendag vindt in Den Haag het Old Stars Walking Football toernooi plaats. Zo‘n vierhonderd zestigplussers verdedigen op vrijdag 6 oktober de kleuren van hun Eredivisie- of Jupiler League-club.
Het Roda JC Old Stars Walking Football team is ook van de partij. Oud Roda JC spelers Pierre Vermeulen en John Meusers begeleiden het team op deze dag. Zestigplussers in beweging brengen, dat is het doel van de Eredivisie CV, het Nationaal Ouderenfonds en de KNVB met het Old Stars Walking Football. Bijna alle betaald voetbalclubs hebben inmiddels een eigen Old Stars-team, maar er zijn daarnaast ook al honderden amateurverenigingen die Walking Football aanbieden.

Naast het Walking Football toernooi in Den Haag wordt er ook een werkbezoek georganiseerd voor leden van de Tweede Kamer. Die politici trappen om 11.00 uur het toernooi af. Een team van Tweede Kamerleden met onder andere Henk Krol, Antje Diertens en Tunahan Kuzu speelt dan tegen een ploeg van ex-internationals met onder andere Sjaak Swart, Ben Wijnstekers, Ernie Brands en Kees Kist.

Voor meer informatie over het toernooi in Den Haag:
https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/39308/ruim-vierhonderd-deelnemers-bij-oldstars-walking-football

Voor meer informatie over Walking Football bij Roda JC:
http://www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/projecten/old-stars/beleving/

Old Stars toernooi Den Haag

Geplaatst op: 05-10-2017