Koempelcup 2017 in Kerkrade

De eerste voorbereidingen zijn getroffen: op 8 november 2017 vindt de Koempelcup weer plaats! Dit jaar zal de Koempelcup plaatsvinden in Kerkrade op het terrein van LHC.
Inschrijven kan nu al! Ga naar https://fb.st/iy56e7 voor informatie en vul de gegevens van de teambegeleider in. Hij/zij ontvangt van ons alle middelen om een team aan te melden.

De Roda JC Kerkrade Koempelcup is een toernooi voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Teams kunnen punten verdienen met voetbal, fair play en klusjes in de wijk. De Roda JC Kerkrade Koempelcup is een toernooi waarbij het niet alleen draait om de sportieve prestaties van het team, maar waarbij de maatschappelijke doelen net zo waar wegen. De kinderen leren tijdens dit toernooi want het betekent om te winnen, te verliezen en om samen te werken.

De Koempelcup staat voor ontmoeting, verbinding en trots zijn op de wijk. Het gaat om strijden voor je wijk, laten zien dat je trots bent op je wijk en dat je je van je beste kant laat zien. Echter draait de Koempelcup niet alleen om voetbal; teams kunnen ook punten scoren door fair play en doen van buurtbijdragen.


Eerdere edities Koempel Cup:
2015 Heerlen
2016 Gulpen-Wittem


Geplaatst op: 04-10-2017