KidsRun Kerkrade: Samen voor KIKA!

Op zaterdag 10 juni staat de eerste editie van KidsRun Kerkrade gepland. Dit initiatief van de gemeente Kerkrade wordt in samenwerking georganiseerd met Roda JC Midden in de Maatschappij, voortvloeiend uit het convenant om de maatschappelijke krachten te bundelen. Het evenement vindt plaats op sportpark Kaalheide.


KidsRun Kerkrade is een evenement waarbij Kerkraadse kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen deelnemen. Het programma zal bestaan uit een viertal clinics: voetbal, tennis, atletiek en fun. Het voetbalgedeelte zal gegeven worden door de trainers van de voetbalacademie van Roda JC Kerkrade, het tennisgedeelte wordt ingevuld door TCK‘54, het atletiekgedeelte neemt Achilles Top voor haar rekening en het fungedeelte wordt ingevuld door Soccer Arena, Glowgolf, Lasergame, Bowlo, Decathlon en Kinderopvang Kerkrade. Na afloop van de clinics zal er een sponsorloop plaatsvinden waarbij alle opbrengsten naar het goede doel KIKA gaan.

Deelname aan deze dag is geheel gratis, waarbij de sponsorloop wel verplicht wordt. Deelnemers aan deze dag ontvangen een gratis gezond lunchpakket en een wedstrijdticket voor de eerste thuiswedstrijd van Roda JC in seizoen 2017/2018.

Woon jij in Kerkrade, zit jij in Kerkrade op school of sport jij in Kerkrade? Schrijf je dan nu in voor KidsRun Kerkrade via www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/kidsrun
Geplaatst op: 04-05-2017