Decathlon maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC - Sparta Rotterdam

Decathlon is projecthoofdsponsor van de Schooltoer en stelt vouchers beschikbaar waarmee basisschool leerlingen van de Schooltoer een gratis rugzak kunnen ophalen bij Decathlon in Kerkrade.
Roda JC Midden in de Maatschappij heeft materialen van Decathlon Kerkrade ontvangen tbv de uitvoering van de beweeglessen binnen de Schooltoer.

Samen staan wij midden in de maatschappij
René Schoenmakers, bedrijfsleider Decathlon Kerkrade: 'De missie van Decathlon is om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Ons streven om eenieder te kunnen laten genieten van het plezier en de gezondheidsvoordelen van sporten stopt niet bij het aanbieden van sportproducten.'

De sportartikelen van Decathlon zijn niet meer weg te denken bij de uitvoering van de maatschappelijke projecten van Roda JC. Bij de uitvoering van maatschappelijke activiteiten van de Kidsclub, Roda JC Old Stars, Lekker Fit met Roda jc, clinics van de Voetbalacademie en Amateurpartners en Roda JC Werkt is Decathlon een vertrouwd begrip! Ook u kunt Maatschappelijk Partner van de wedstrijd worden en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken.
 
Kijk voor meer informatie op: www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl 
óf neem contact op via: Mhouben@rodajc.nl
Geplaatst op: 03-03-2018