Persconferentie Roda JC Kidsclub

Op woensdagmiddag 24 oktober was er voor kinderen van de Kidsclub Roda JC een persconferentie georganiseerd.
De kinderen hadden de taak gekregen om 5 vragen te bedenken en deze in te sturen. Uiteindelijk zijn 15 kinderen met de leukste vraag uitgenodigd om deel te nemen aan de conferentie.

Om 14.00 uur werden de kinderen ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion. Toen alle kinderen aanwezig waren zijn, ze naar de persruimte gegaan. Hier zaten voetballer Daryl Werker en hoofdtrainer Robert Molenaar al klaar. Nadat alle enthousiaste kinderen hun plek gevonden hadden en rustig zaten kon de persconferentie starten.

Ieder kind stelde vol enthousiasme en enigszins gespannen zijn/haar vraag wat ze hadden opgeschreven. Zo kreeg Daryl de vraag “Als je voor één dag iemand anders mag zijn, wie kies je dan?". De antwoorden van Daryl en Robert kwamen soms verrassend uit de hoek. Als verrassing kwam Koempeltje ook nog langs om een aantal vragen van de kinderen te beantwoorden. Vervolgens kreeg ieder kind de kans om op de foto te gaan met Daryl, Robert en Koempeltje.

Na de persconferentie kregen de kinderen nog een kleine versnapering en wat te drinken. Vervolgens werden de kinderen verrast met een rondleiding door het stadion. Zo kwamen ze op plekken waar ze normaal nooit zouden komen, zoals de kleedkamer van de spelers en de persruimte boven in het stadion. Tot slot hebben de kinderen nog de kans gekregen om een balletje te trappen op het veld van Roda JC, hoe leuk en speciaal is dat? De kinderen vonden het in ieder geval harstikke leuk!

Al met al kijken we terug op een leuke en geslaagde middag en zijn de enthousiaste kinderen met beantwoordde vragen naar huis gegaan.

Persconferentie Kidsclub | 24 oktober 2018

Geplaatst op: 01-11-2018