Inschrijven Koempel Cup 2018

Vanaf 7 mei is het mogelijk om je team in te schrijven voor de Koempelcup, de sportolympiade voor jong en oud. Het inschrijven van je team kan door naar het aanmeldformulier te gaan onderaan deze site. Het aanmelden dient gedaan te worden door de teamleider van elk team. Zorg dat je de benodigde gegevens bij hand hebt die nodig zijn voor het inschrijven zoals:
  • Naam
  • Woonplaats
  • Geboortedatum
  • School
  • Sportvereniging
Inschrijven kan tot en met woensdag 20 juni. Indien het team ingeschreven staat zal er contact worden opgenomen per mail met de teamleider om het verdere verloop kenbaar te maken. Op 6 juni vindt er een presentatie plaats voor alle teamleiders waarbij informatie wordt gegeven over de Koempelcup, de sportolympiade voor jong en oud en de buurtbijdragen die geleverd gaan worden. Het leveren van buurtbijdragen start op woensdag 6 juni na de bijeenkomst en eindigt op woensdag 27 juni (1 week voor de olympiade).

Wij hopen jullie allemaal te zien op woensdag 4 juli!
Promotievideo 2018
Meedoen
Iedereen tussen 6 en 96 jaar mag meedoen en een team samenstellen. Een team moet tussen de 4 en 7 deelnemers hebben en het liefst een mix van jongens en meisjes, jong én oud. Alles mag, als het team maar samenwerkt en iets bijdraagt aan de buurt. Elk team zorgt zelf voor een teamleider die minimaal 18 jaar is. Meedoen? Aanmelden kan t/m 20 juni.

Zet je in voor je wijk
De sportolympiade wordt georganiseerd door Roda JC Midden in de Maatschappij samen met veel verenigingen, BAS samen actief, Impuls en gemeente Simpelveld. Een werkgroep met vertegenwoordigers van de sportverenigingen is druk bezig met de voorbereidingen voor de Koempelcup. Het belooft een toffe dag te worden boordevol spellen, zoals Around the Net (tennis), Hollandse spellen, Ultimate Frisbee, 3d Handboogschieten en Kinbal. Hoewel de Koempelcup samen met Roda JC wordt georganiseerd is het dus géén voetbaltoernooi. Ook als je niet van voetballen houdt, is het hartstikke leuk om mee te doen.

Eerdere edities Koempel Cup:
2015 Heerlen
2016 Gulpen-Wittem
2017 Kerkrade

INVULFORMULIER KOEMPELCUP 2018

Gegevens Teambegeleider *

Teamspeler 1

Teamspeler 2

Teamspeler 3

Teamspeler 4

Teamspeler 5

Teamspeler 6

Teamspeler 7

Tijdens het evenement "Koempelcup, dé sportolympiade voor jong en oud 2018" worden er foto's en filmpjes gemaakt waarbij het mogelijk is dat ik hierop te zien ben.